Ota yhteyttä

Salaisuus - vihreän kiven viesti

egypti emerald tablet kadotettutieto menestys mesopotamia salaisuus smaragditaulu valo vauraus Sep 17, 2024

Tunnetko kirjan nimeltä Salaisuus? Näitkö kenties dokumenttielokuvan joka ilmestyi 2000-luvun alussa, johon kirja perustuu? Meillä oli elokuva WHS kasettina, katsoin sen moneen kertaan mutta en ymmärtänyt siitä mitään. Muutama kuukausi sitten törmäsin kirjaan, joka lähti avaamaan minulle tätä salaisuutta... ja nyt haluan jakaa sen myös sinulle!

Vihreä väri yhdistetään neljänteen eli sydänchakraan. Vihreä on myös vaurauden symboli. Metsä on meille vihreää kultaa, ei pelkästään sen vuoksi että sen voi tänä päivänä vaihtaa rahaan vaan siksi, että puiden ansioista me voimme hengittää puhdasta ilmaa. Ilma taas kantaa viestin elämästä ja pitää sydämen sykettä yllä. Sydän on reitti, se on portti siihen toiseen todellisuuteen, mistä me kaikki olemme lähtöisin. 

Salaisuus lähti avautumaan minulle, kun oivalsin sen alkujuuren. Olen tutkinut tätä lyhyttä tekstiä nimeltään Emerald Tablet tai suomeksi smaragditaulu, joka ohjaa meidät keskiajan alkemiaan. Vaikkakaan taulun ja sen sisältämän viestin todellista historiaa ei tunneta, niin sen juuret yltävät mahdollisesti jopa muinais-Egyptiä edeltäneeseen aikaan, Mesopotamian alueelle. Tekstissä on 12 lyhyttä ajatelmaa, joiden sanotaan olevan koko maailmankaikkeuden perimmäinen totuus ja salaisuus menestykseen. Käänsin ja kanavoin tekstin suomeksi. Lue se harkiten ja kuulostele pääsetkö sen sisälle, saatkon vastauksen perimmäiseen viisauteen, tuohon salaisuuteen?

 

Vihreän kiven viesti - Emerald Tablet - käännös useasta englanninkielisestä lähteestä. Tulkinta by Mervi Enqvist

1 - Tämä kaikki on puhdasta totuutta.

2 - Se mikä on alapuolella on sama kuin se mikä on yläpuolella. Ne ovat toistensa peili ja yhtäaikaiset kaikin tavoin, ruokkien toinen toistaan. Luominen alkaa toisesta ja toteutuu toisessa kulkien molempiin suuntiin yhtä aikaa. (esimerkki: Se mitä ajattelen, on jo nyt olemassa ei-realistisessa aikakerrostumassa. Se mitä näen ja katson reaalitodellisuudessa, luo itse itseään ei-realistiseen todellisuuteen. Ikuinen ajatuksen ja toteutuksen kierto. Meillä on vastuu ajatuksistamme, koska ne rakentavat todellisuutta.

3 - Kaikki on lähtöisin YHDESTÄ ja kaikki palaa samaan, siihen mistä on saanut alkunsa. Syntymä, elämä, kuolema on kuin YHDEN henkäys ulos ja takaisin sisään. Uudelleen ulos ja takaisin sisään. Näin elämien kierto jatkuu, sielu kehittyy.

4 - Aurinko on isä ja kuu on äiti.

5 - YHDEN henkäys puhalsi elämän alun maailmaan ja äiti maa otti sen suojiinsa, hoivasi syntymään asti.

6 - YKSI on kaikkien ja kaiken todellinen isä. Maa on kaikkien ja kaiken todellinen äiti. Kuun voima todentuu vedessä. Yön pimeys käärii maan ja sen elämän suojiinsa, antaa levon ja uudistaa elämän unen aikana.

7 - Tuli sytyttää elämän. Tuo mahtava, puhdistava, uuttaa energiaa lataava voima. Polttaa tieltä esteet, vapauttaa sielun näkemään laajemmin, korkeammalle, erottaa sen mikä on maata ja sen mikä on henkeä.

8 - Kasvu alkaa maasta ja kohoaa kohti taivasta. Tuli tekee tietä, luo pohjaa uuden kasvaa, kukoistaa. Sielu puhdistuu ja kevenee tulen voimasta. Se ponnistaa ylöspäin kotia kohti. Ja saavuttaa täyttymyksen.

9 - Tämän ansiosta olet vapaa. Saavutat kaikkeuden lahjan. Karma ja kärsimys varisevat harteiltasi. Olet yhtä ja opit luomaan yhdessä YHDEN kanssa. Ymmärrät kuinka kaikki kiertää, liikkuu ja ilmenee niin alhaalla kuin ylhäällä ja osaat tähän kiertoon vaikuttaa. Kaikki on sinun. Saavutat kaiken. Kun valo elää sinussa, varjot pakenevat. Valo on avain.

10 - Eliksiiri, nektari, jumalten juoma virtaa suonissasi.

11 - Näin on maailma luotu kolmen kautta. Positiivinen valo, negatiivinen pimeys ja sinun sydämesi siinä välissä, neutraali piste. Näin sinä luot maailmaa ja sen kaikkeutta. YKSI luo sen sinun kauttasi. Olet osa luomisen työtä, luomisen aktia.

12 - Ja näin päättyy valon työ. Aurinko on tehnyt tehtävänsä sinussa. Sinä jatkat sen työtä tässä.

 

Tekstit voivat tuntua kryptisiltä, mutta niitä ei pidä avata liikaa, on jätettävä tilaa omalle oivallukselle, kuten kaikessa oppimisessa. Tutki näitä lauseita, jättäydy niiden pariin, unohda kiire ja muistuta itseäsi siitä, kuka sinä oikeasti olet kaiken arkisen takana. Muista kuinka laaja sinä olet, tietoisuuden tasolla. 

On aika avautua kaikkeudelle. Olla ja kehittyä sieluna kohti omaa korkeinta pistettä tällä kierroksella.

Kiitos kun olet ja luot kaikkeutta kanssamme, yksi ajatus, yksi sana, yksi hyvyyden teko kerrallaan ❤️

Rakkaudella,

Mervi

Verkkokurssien sisältöä voit tutkia TÄÄLTÄ. Alla parhaillaan voimassa olevat tarjoukset. 

VERKKOKURSSIT